​Poker - Priser og typer - Ballerup Gokart Center

​Vi kan sammensætte arrangementet 100% som I ønsker det. Herunder har vi stillet et eksempel op på hvordan et typisk arrangement kan se ud:

  1. Pokerskole (kan tilpasses alle niveauer)
  2. Pokerturnering
  3. Præmieoverrækkelse

Arrangementet kan starter med en “pokerskole” hvor deltagerne vil blive introduceret til poker og lære de grundlæggende regler så alle har en fair chance for at vinde den efterfølgende turnering. Når alle har fået styr på reglerne og de mest basale taktikker vil der blive spillet en rigtig pokerturnering. Når turneringen er færdig, vil der blive fundet nogle vindere, som selvfølgelig vil modtage præmier. Der vil blive oprettet “sideturneringer”(med dealere) for de deltagere som er røget ud af den rigtige turnering, så alle har det sjovt

Pokerskolen

Vores professionelle pokerinstruktører vil gennemgå de grundlæggende regler i et tempo så alle kan følge med. Efter pokerskolen vil alle deltagere kunne reglerne og de mest basale taktikker så de nu er i stand til at deltage i turneringen på lige fod med de andre. Undervisningen kan tilpasses alle niveauer alt efter behov, men vil som udgangspunkt henvende sig til nybegynderen. Hvis alle kender reglerne og har spillet før vil der også kunne undervises på højere niveauer.

Varighed

Man kan som udgangspunkt booke arrangementer, som har en varighed af 2, 3 eller 4 timer. (Kontakt os hvis du ønsker arrangementer med en anden varighed). Vi kan af “poker mæssige” årsager ikke fastsætte en 100 % nøjagtig tid på varigheden af hvert arrangement. Vi forudbestemmer blindsstrukturen i turneringen så den kommer til at passe nogenlunde med den tid som I ønsker at arrangementet skal vare. Hvis arrangementet kommer til at vare længere end I havde bestemt på forhånd skal der ikke betales for denne ekstra tid.

Priser

Alle nedenstående priseksempler er inkl. introduktion, pokerturnering turneringer med professionelt udstyr, dealer på alle bordene og præmier til vinderne.

  • 2 timers arrangement: 250 kr. pr. person
  • 3 timers arrangement: 300 kr. pr. person
  • 4 timers arrangement: 330 kr. pr. person
  • (Der skal minimum betales for 15 personer pr. time)

I er meget velkommende til at kontakte os hvis I ønsker andre former for arrangementer end ovenstående.

Hvis I selv ønsker at medtage præmier i forbindelse med arrangementet er I meget velkomne til dette. Vi kan også være behjælpelige med at skaffe yderligere præmier (så fx alle ved arrangementet modtager en præmie af en eller anden art).

Brug for et overblik?

Kontaktinformation

Tlf.: 44 66 60 04

E-mail: ​info@ballerupeventcenter.dk

Find os på følgende adresse:

Tempovej 35, 2750 Ballerup 

CVR: ​27079539

Åben alle dage inkl. helligdage fra
​Kl. 10.00 til kl. 22.00.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

Følg os også på Facebook​

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.