​Poker - Priser og typer

​Vil I lave en pokerturnering for venner, familie eller kollegaer, så kan vi sammensætte præcis det arrangement, som I ønsker. 

Et typisk arrangement kan se ud:

  • Pokerskole (kan tilpasses alle niveauer)
  • Pokerturnering (Texas Holdém, Omaha eller Seven Card Stud)
  • Præmieoverrækkelse

Arrangementet kan starte med at sende alle på Poker skolebænken, hvor deltagerne vil blive introduceret til poker og lære de grundlæggende regler, så alle har en fair chance for at vinde den efterfølgende turnering. Når alle har fået styr på reglerne og de mest basale teknikker, vil der blive spillet en rigtig pokerturnering. Turneringen vil udspille sig med professionelt udstyr og dealere på hvert bord. Når turneringen er færdig, vil der være en præmieoverrækkelse for dem, der har klaret sig bedst igennem hele turneringen. Der kan blive oprettet “sideturneringer”(med dealere) for de deltagere, som er røget ud af den rigtige turnering, så alle har det sjovt.​

Pokerskolen

Vores professionelle pokerinstruktører vil gennemgå de grundlæggende regler i et tempo, så alle kan følge med. Efter pokerskolen vil alle deltagere kunne reglerne og de mest basale teknikker, så de nu er i stand til at deltage i turneringen på lige fod. Undervisningen kan tilpasses alle niveauer alt efter behov, men vil som udgangspunkt henvende sig til nybegynderen. Hvis alle kender reglerne og har spillet før, vil der også kunne undervises på højere niveauer. 

Varighed

Man kan som udgangspunkt booke arrangementer, som har en varighed af 2, 3 eller 4 timer.

Vi kan af “poker mæssige” årsager ikke fastsætte en 100 % nøjagtig tid på varigheden af hvert arrangement. Vi forudbestemmer blindsstrukturen i turneringen, så den kommer til at passe nogenlunde med den tid, som I ønsker at arrangementet skal vare. Hvis arrangementet kommer til at vare længere end I havde bestemt på forhånd, skal der ikke betales for denne ekstra tid.

Priser

Alle nedenstående priseksempler er inkl. introduktion, pokerturnering turneringer med professionelt udstyr, dealer på alle bordene og præmier til vinderne.

  • 2 timers arrangement: 250 kr. pr. person
  • 3 timers arrangement: 300 kr. pr. person
  • 4 timers arrangement: 330 kr. pr. person
  • (Der skal minimum betales for 15 personer pr. time)

I er meget velkommende til at kontakte os, hvis I ønsker andre former for arrangementer end ovenstående.

Hvis I selv ønsker at medtage præmier i forbindelse med arrangementet, er I meget velkomne til dette. Vi kan også være behjælpelige med at skaffe yderligere præmier, så alle ved arrangementet modtager en præmie af en eller anden art.

Brug for et overblik?

Kontaktinformation

Tlf.: 44 66 60 04

E-mail: ​info@ballerupeventcenter.dk

Find os på følgende adresse:

Tempovej 35, 2750 Ballerup 

CVR: ​29915733

Åben alle dage inkl. helligdage fra
​Kl. 10.00 til kl. 22.00.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

Følg os også på Facebook​

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.